Even voorstellen... Ton Hendriks

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe vastgoed consultant Ton Hendriks.

Sinds kort heeft Ton het stokje en daarmee de leiding overgenomen van Gerard Schrauwers over BVC Vastgoed Consultants. Onze bestaande klanten hebben reeds kennis kunnen maken met Ton.

Bent u nog geen klant, maar wel opzoek naar een persoonlijk betrokken, betrouwbare  en professionele vastgoedbeheerder? Particulier, zakelijk, BVC zorgt voor beheer op maat!

Maak kennis met Ton, en lees meer over zijn ervaring en achtergrond:

Ik ben Ton Hendriks en sinds kort ben ik bij BVC aan de slag als vastgoed consultant. Gerard Schrauwers gaat per 1 oktober dit jaar met pensioen en ik heb de leiding over BVC van Gerard overgenomen. Zo kunnen we geleidelijk aan de vastgoed portefeuilles die BVC in beheer heeft overdragen.

Ik woon zelf in Den Bosch met mijn vrouw en mijn 2 kinderen van 9 en 7 jaar. Ik ben opgegroeid op een boerderij met melkvee in Liessel in de Peel. Nadat ik toch besloten had om verder te studeren i.p.v. het ouderlijk bedrijf over te nemen kwam ik in Wageningen Richard Roefs tegen. We hebben na onze studie altijd contact met elkaar gehouden. Na de studie ben ik bij een groente veiling in Zuid Holland gaan werken. Toen deze in 1996 opging in the Greenery kreeg ik o.a. te maken met het beheer van enkele zeer uitgebreide veiling complexen, waaronder die in Barendrecht, Bleiswijk en Kapelle, Zeeland. Naast facilitair beheer, logistiek en ICT heb ik de laatste 12 jaar daar in commerciële functies gewerkt, waaronder accountmanager voor met name de Nederlandse Retail, waaronder Jumbo, wat toen een grote groei doormaakte. De laatste 4 jaar heb ik leiding gegeven aan het verkoopteam voor de Nederlandse Retailmarkt.

De overstap naar vastgoed heb ik bewust gemaakt. Deze sector spreekt me aan. Ik heb er door mijn verleden veel affiniteit mee. De dagelijkse, operationele, hectiek is hier lager, terwijl de belangen wel groot zijn van de betrokken partijen. Van BVC wordt verwacht dat wij strategisch kunnen sparren met de klanten en samen werken aan een optimale invulling van de vastgoed portefeuilles voor de langere termijn. Juist die strategische samenwerking voor de lange termijn geeft me veel energie. Ik kijk dan ook uit naar de toekomst en de samenwerking met onze opdrachtgevers voor het optimale beheer van het vastgoed.