Vastgoedmanagement

BVC Vastgoedmanagement

Professioneel vastgoedmanagement

Professioneel vastgoedmanagement is wat wij u bieden. Onze relaties mogen van ons een kwalitatief hoogstaande 360 graden dienstverlening verlangen. Wij adviseren en zijn gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau. We zijn actief op operationeel niveau: commercieeltechnisch en financieel beheer.

Vastgoedmanagement op strategisch niveau met kennis en expertise in alle facetten van portfoliomanagement. Wij combineren onze kennis van bestuurlijke beslissingen bij onze relatie, de kennis van gemeentelijke ontwikkelingen en de kennis van belegging makelaardij met de dagelijkse praktijkervaring met huurders.

BVC Vastgoed Consultancy heeft brede ervaring op alle gebieden portfoliomanagement, wat tot groot voordeel voor u zal zijn. Vastgoed Management is een onderdeel van onze moedermaatschappij Bernheze Makelaars. Onze zorgvuldig opgebouwde kennis en expertise, in combinatie met het uitgebreide netwerk van vastgoed professionals, staan u volledig ten dienste. 

Waar wij ons op inzetten:

• beheer commercieel o.g., maatschappelijk o.g. & woningen • acquisitie & dispositie commercieel o.g. & woningen • marktanalyses & herbestemming

360 graden kennis & expertise

Wilt u meer informatie omtrent uitbesteding van operationele taken van uw vastgoedbeheer? Ga dan naar onze diensten in het hoofdmenu of klik hier