Over BVC

De wereld staat vol met gebouwen. Groot of klein, modern en oud. Niet alleen heeft elk gebouw zijn eigen waarde, maar vertelt het ook een eigen verhaal. Hoe is het ontstaan? Welke rol heeft het? Wij luisteren graag naar uw verhaal en investeren in onze relatie met u. Omdat we geïnteresseerd zijn én omdat we willen ontdekken hoe we het beste voor uw kantoorruimte, bedrijfspand of vastgoed portefeuille kunnen zorgen. Het administratieve, financiële en technische beheer van uw vastgoed is bij ons in goede handen, daar kunt u op vertrouwen. Wij begrijpen dat elk pand een unieke aanpak vraagt en zetten onze brede kennis van de markt, jarenlange ervaring en specifieke expertise dan ook graag voor u in. We schakelen snel, werken op een transparante manier en met een persoonlijke benadering en denken met u mee op strategisch niveau. Zo ontzorgen we u bij het beheer en behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Over ons

BVC Vastgoed Consultants staat voor het beheer van commercieel vastgoed met een klantgerichte aanpak. Elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen en voorkeuren. We zijn flexibel genoeg om onze diensten en protocollen daar naadloos op af te stemmen. BVC beheert vastgoed voor eigenaren en beleggers in heel Nederland. Wij werken voor particulieren, beleggende ondernemers en in vastgoed beleggende families. Of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoorruimte of een complete vastgoed portefeuille ons team staat voor u klaar met een heldere en transparante aanpak.

Wij bieden een breed ontzorgend dienstenpakket voor het beheer van uw onroerendgoed: administratief-en financieel beheer en technisch beheer. Onze beheersportfeuille omvat kantoorgebouwen, bedrijfspanden, winkels, en woningen met name in midden en zuid Nederland.

 

Persoonlijk

Onze opdrachtgever staat centraal, onze werkzaamheden zijn transparant, kordaat en gericht op een lange termijnrelatie. Ons team bestaat uit beheerspecialisten op diverse vakgebieden. Daarnaast kunnen we snel schakelen met ons dochter bedrijf Bernheze makelaars & adviseurs gevestigd in het zelfde pand. Onze snelle respons door een strakke organisatie en automatisering, zorgt ervoor dat wij u kunnen voorzien van correcte rapportages.

Nieuwsgierig naar wat onze aanpak voor u op kan leveren? Maak dan een afspraak met ons en we vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek. Bel naar 0413-243819 of vul het contactformulier in.